Wilt u prei bestellen? Bel +31(0)627050202

header preiblad veld

Van den Elzen groentenverwerking heeft haar website met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De informatie die u aantreft op haar website, kunnen onjuistheden c.q. onvolledigheden bevatten. Fouten kunnen niet altijd voorkomen worden.

Van den Elzen groentenverwerking is op geen enkele wijze aansprakelijk, noch kan verantwoordelijk worden gehouden voor direct en /of indirect geleden schade, welke voortvloeit uit de door Van den Elzen groentenverwerking verstrekte informatie. Daarnaast is Van den Elzen groentenverwerking op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade die geleden is door een tijdelijke onmogelijkheid om de website van Van den Elzen groentenverwerking te kunnen raadplegen.

De informatie op de website van Van den Elzen groentenverwerking wordt continu aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen altijd met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht

Voor zover de website van Van den Elzen groentenverwerking hyperlinks bevat van andere websites, staat Van den Elzen groentenverwerking niet garant voor de beschikbaarheid van deze websites, noch is zij verantwoordelijk voor de inhoud daarvan.

Contact

Van den Elzen
Duifhuizerweg 21
5406 TB Uden

+31(0)413-782 999 
+31(0)413-366 745

 

preicontactpreihartpreinieuwspreizoek